You are currently viewing Uzinare Structuri Metalice – Productie Corod

Uzinare Structuri Metalice – Productie Corod

Uzinare

Etapa de uzinare cuprinde faze progresive de fabricare a structurii finale, din materiale prime.

  1. Pregătirea producției: materialele sunt verificate pentru a corespunde tipului de profil, a calității conform proiectului si al caracteristicilor date de furnizor.
  2. Curățarea: urmatoarea faza o reprezinta curatarea suprafetelor deoarece profilele sau tablele contin rugină sau alte impurități.
  3. Debitarea: în cadrul sectiei de debitare profilele laminate se taie la dimensiunile din proiecte și apoi se găuresc prin carotare, gaurire cu plasma, gaurire prin presare sau gaurire cu burghiu si freze.
  4. Asamblarea: piesele pregătite anterior trec în etapa de asamblare, unde sunt fixate placile si piesele conform desenelor de ansamblu.
  5. Sudarea: se face în regim manual de catre sudori calificati si experimentati, cu aparate de calitate MIG-MAG.
  6. Vopsirea: inainte de aceasta etapa, ansamblele se curăță și se verifică sudurile, pansonarea lor, piesele fiind mutate în atelierul de vopsitorie unde sunt protejate anticoroziv conform specificațiilor din proiect.
  7. Livrarea: ansamblele sunt etichetate conform denumirilor pansonate, infoliate pentru protectie transport și pregătite pentru livrare.

După fiecare etapă descrisă mai sus piesele sunt verificate din punct de vedere dimensional. Sudurile sunt verificate atât vizual cât și prin procedee de laborator specifice.

Toate proiectele sunt insotite de carte tehnica. De asemenea, ansamblele și subansamblele livrate sunt însoțite de certificate de calitate privind procesul de producție, procesul de vopsire și calitatea materialelor ce intră în componența acestora.

Lasă un răspuns