You are currently viewing Proiectarea structurilor metalice

Proiectarea structurilor metalice

In general halele si structurile metalice sau dezvoltat profund in ultimii ani. Proiectele de structuri metalice realizate de au inceput sa respecte normele in vigoare iar echipa noastra de proiectare au conceput un sistem in care consumul de materiale a fost redus, odata cu respectarea tuturor normelor, implicand reduceri de costuri.
Experienta si softurile pe care le utilizam pentru calcul si detaliere sunt determinante pentru realizarea unor proiecte care sa satisfaca cele mai inalte pretentii de calitate, design si rezistenta indelungata.

Suntem preocupati de realizarea unor proiecte de structuri metalice care pe langa satisfacerea cerintelor de siguranta din normative sa conduca si la consumuri reduse de materiale, aceasta implicand in final costuri reduse de executie.

Modelarea 3d a halelor metalice

CALCULE DE REZISTENTA

Dupa efectuarea calculelor, structura va fi modelata 3d cu ajutorul programului ADVANCE STEEL 2023, unul dintre programele specializate pentru detaliere de structuri metalice. Astfel, fiecare stalp, grinda, contravantuire, etc. va fi reprezentat detaliat, impreuna cu sistemele de prindere, alcatuind un model digital identic cu structura ce urmeaza a fi uzinata si montata. Realizarea 3D a modelului structurii ofera numeroare avantaje fata de proiectarea clasica 2D.

GENERAREA DESENELOR SI A EXTRASELOR

Dupa finalizarea completa a modelului structurii, cu ajutorul programului se genereaza in mod automat:
– desene pentru fiecare pozitie de debitare;
– detalii de executie/uzinare pentru fiecare ansabmlu;
– planuri ale structurii detaliate;
– planuri de montaj;
– liste separate pentru placi;
– extrase de ansamble, debitari, livrare;
– extras cu organe de asamblare, etc.
In plus, prin modelarea 3d pe care il oferim odata cu desenele printate, se pot afla cu un simplu click o serie de informatii referioare la orice reper din structura sau se poate cauta un anumit reper din dupa identificatorul acestuia.

Pentru orice informatie, va stam la dispozitie pe adresa ofertare@mitifer.ro sau la numarul 0757 111 353.

MITIFER.RO

Lasă un răspuns